Om oss

Nøkkelen til et godt samarbeid og god leveranse er tillit.
Vi tilbyr våre kunder trygghet.

Hvem vi er

Om oss

Vi utfører del – og totalentrepriser innenfor rehabiliteringsmarkedet for borettslag og sameier samt små og store oppdrag for privatpersoner.

Pars Bygg har egne ansatte tømrere med lang erfaring fra mindre og større oppdrag innen bygg og anlegg. Alle ansatte består av høyt kvalifiserte arbeidere med lang erfaring og innehar fagbrev med unik kompetanse i hele byggeprosessen. Vi har fokus på gjennomføring og kvalitet fra A til Å.

Vi har spesialisert oss på områder som etterisolering, ombygging, rehabilitering og baderom. Vår styrke ligger i en fleksibel organisasjon som setter seg høye mål med hensyn til samarbeid, kundetilpassede løsninger og budsjettrammer samt et meget godt nettverk av underleverandører som vi har samarbeidet med over lang tid. Utover dette innhenter vi øvrig fagkompetanse ved behov som tilpasses de forskjellige oppdragene.

Pars Bygg as har Sentral godkjenning for ansvarsrett etter Plan og Bygningsloven som ansvarlig utførende for bygninger og installasjoner i tiltaksklasse 1.Vi kan i tillegg stå ansvarlig for prosjekter i tiltaksklasse 2 ved lokal godkjenning eller per søknadstilfelle.

Ditt valg av samarbeidspartner får praktiske og økonomiske virkninger i lang tid fremover. Solid erfaring og fagkunnskap er en rettesnor for alt vi foretar oss. Derfor gir vi deg kvalifisert veiledning gjennom hele prosjektet og trygghet for at alle krav til kvalitet, funksjon og langsiktig økonomi ivaretas. Pars Bygg as er en miljøbevisst bedrift som aktivt jobber med kildesortering, tiltak for reduksjon av energibruk og forbedring av innemiljø.

Våre kunder får en prosjektleder når noe skal utføres og ikke en fra hver yrkesgruppe. Tilbakemeldinger tyder på at våre kunder ser på dette som en stor fordel. Vi organiserer og koordinerer alle ledd for deg.

Les om våre tjenester

År med erfaring
0
Fullførte prosjekter
0
Fornøyde kunder
0
Ansatte
0

Våre verdier

Vår visjon

Med 22 års erfaring i bakhånd, hvor jeg har ledet mange byggeprosjekter for private og næring samt erfaring fra hundrevis av små og store prosjekter innen total rehabilitering og ombygging av leiligheter, hus og forretningslokaler i Oslo, er jeg meget trygg på at mine fremtidige kunder vil motta en fullkommen og helhetlig servicepakke fra Pars bygg as. 

Min visjon er å velge klienter som ønsker å tenke Innovativt og Miljø. Mine klienter er kvalitetsbevisste, inspirasjonsrike og ønsker å bygge noe annerledes og tidsriktig. Et bad kan med en liten Touch forvandles til en enestående perle istedenfor et standard bad, samme kan et hus eller en leilighet.

Våre klienter bestemmer prisnivået på egenhånd hvor vi står for rådgivning og hjelp hele veien med de mange vurderinger, tilbud, undersøkelser og avgjørelser mange synes er vanskelig i et omfattende prosjekt.

Våre erfaringer og unik interesse for faget, gjør at vi brenner for klientens prosjekt som om det er vårt eget og er stolt over vår visjon og våre faste kunder og referanser. Et rehabiliteringsprosjekt, tilbygg eller ombygging skal være en spennende periode med mye glede og hygge for hele familien. God håndverkerskikk er nøkkelordet.

Jeg stiller svært høye faglige krav til egne ansatte som alle er faglærte med lang erfaring, og har gleden av å samarbeide med svært gode underleverandører som gjør det samme.  Viktig å huske vi spiller i ditt lag hele veien.

Les om våre tjenester

Miljø

MILJØVENNLIGHET I BYGGEPROSJEKTER

I tillegg videreutvikler vi oss hele tiden med kurs, seminarer og etterutdanning for å følge utviklingen i markedet. Miljøbevisste valg av løsninger er i hoved fokus for oss og Grønne hus er vår framtid.

Vi arbeider tett med Enova og Direktoratet for byggkvalitet for å oppdatere oss om utviklingen av et miljøbevisst Norge.

Kartleggingen skal gi byggeiere en bedre oversikt over energi- og effekttiltak, reduserte klimagassutslipp og fornybar energiproduksjon i sine bygg, og vise lønnsomheten ved å investere i tiltakene. Du får et bedre beslutningsunderlag og det blir enklere å gjøre de riktige investeringene

Ta kontakt i dag og se hva vi kan gjøre for deg

Våre verdier

HELSE MILJØ OG SIKKERHET

Vår målsetting er at Pars Bygg sin virksomhet skal foregå på en trygg og sikker måte.

Ved å innarbeide rutiner for HMS og kvalitetssikring har det resultert i at oppgavene løses på en profesjonell måte. Trygghet, tillit og profesjonelle medarbeidere er avgjørende faktorer i ett prosjektsamarbeid. Vi vet å sette disse verdiene i fokus.

Pars Bygg as vil gjennom sitt forebyggende internkontrollsystem hos Kvalitetskontroll as ha prioritert fokus på å hindre ulykker og skader, samt skape høy trivsel på arbeidsplassen. Dette gjennomføres ved at Helse-Miljø-Sikkerhet planlegges på linje med produksjon, teknikk og økonomi, og at det gjennomføres kontrollrunder daglig på arbeidsplasser.

HMS skal alltid prioriteres foran fremdrift.

Det skal alltid stilles samme krav til våre underentreprenører og samarbeidspartnere som til oss selv.

Vårt interne kontrollsystem ivaretar alle krav til helse miljø og sikkerhet, og sørger for kvalitetssikring i administrasjon og på prosjektene.

Mennesker

Våre ansatte

Tømrer

Byggingeniør

Byggingeniør og faglig leder med 5 år arbeidserfaring

Tømrerbas

Tømrerbas med 18 år arbeidserfaring

Lizzy

Maler

Byggteknisk Ansvarlig

Driftsleder

Teknisk og Driftsleder, 24 år arbeidserfaring